Schrik bij Villarreal: Danjuma valt vlak voor interlandbreak uit

Reacties

Arnaut Danjuma is vroeg in de thuiswedstrijd van Villarreal tegen Getafe gewisseld. De buitenspeler kon kort na de 1-0 van ploeggenoot Manu Trigueros niet verder.

Schrik bij Villarreal: Danjuma valt vlak voor interlandbreak uit
© Pro Shots
Villarreal
Villarreal
1 - 0
Getafe
Getafe

Danjuma liep de blessure op in een duel met Getafe-verdediger Djene. Hij werd geraakt op zijn knie en vroeg enkele minuten na het duel waarin het misging om een wissel. De Oranje-international werd in de dertiende minuut vervangen door Spaans international Yeremy Pino.

Hoe groot de schade is, moet nog duidelijk worden. Voor de 24-jarige aanvaller komen de fysieke problemen op een erg slecht moment. Danjuma is door Louis van Gaal in de Oranje-selectie voor de komende interlandperiode opgenomen en zou maandag aansluiten. Tijdens de vorige interlandperiode kwam hij als vervanger van Cody Gakpo bij de selectie. Danjuma blonk toen als invaller uit bij de 6-0 zege op Gibraltar.

De linksbuiten is uitstekend aan zijn Spaanse avontuur begonnen. De van AFC Bournemouth overgekomen dribbelaar staat na tien optredens in La Liga al op vijf goals en scoorde bovendien twee keer in de Champions League.

Bekijk hier al onze video's
Meer Danjuma
Meer over Danjuma
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.