'Schreeuwende' Ronaldo maakt zich niet populair in Saoedi-Arabië

Reacties

De bekeruitschakeling met Al-Nassr kwam hard aan Cristiano Ronaldo. Jean-David Beauguel schoot Al-Wehda naar de finale en dacht na afloop een gesprekje aan te knopen met de Portugees, maar dat pakte anders uit dan hij had gehoopt.

'Schreeuwende' Ronaldo maakt zich niet populair in Saoedi-Arabië

Beauguel, die in het seizoen 2013/14 het shirt van RKC Waalwijk droeg, maakte het enige doelpunt van de wedstrijd. De 31-jarige spits zocht na het laatste fluitsignaal contact met Ronaldo, maar kreeg nul op het rekest. Dat stelde Beauguel behoorlijk teleur, zegt de doelpuntenmaker in gesprek met l'Équipe. Ronaldo leek maar moeilijk te kunnen verkroppen dat niet Al-Nassr, maar Al-Wehda de finale tegen Al-Hilal speelt.

'Na de wedstrijd zei ik hem dat ik een grote fan van hem ben en vroeg ik om zijn shirt', haalt Beauguel terug. 'Hij schudde mijn hand zonder me echt aan te kijken. Met een minachtende blik. Ik begrijp dat hij teleurgesteld was door het verlies van zijn ploeg, maar dat verraste me. Op het veld was hij vervelend en schreeuwde hij naar zijn ploeggenoten.'

De frustratie van Ronaldo valt enigszins te begrijpen, want de Portugese superster lijkt dit seizoen geen prijs te winnen. Bekerwinst behoort niet meer tot de mogelijkheden en ook de landstitel wordt na twee wedstrijden zonder overwinning een bijzonder moeilijk verhaal.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.