Schneiderlin bezorgt Van Gaal zege in eerste oefenduel

Reacties

Manchester United heeft zijn eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen gewonnen. Dankzij een vroege treffer van Morgan Schneiderlin werd América verslagen (0-1).

Schneiderlin bezorgt Van Gaal zege in eerste oefenduel

Memphis Depay en Daley blind begonnen in de basis tijdens de eerste ontmoeting van United in de strijd om de International Champions Cup. Van Gaal nam geen risico met David de Gea en Antonio Valencia, die met kleine blessures kampten. Al na vijf minuten kwam de club uit Manchester op voorsprong in Seattle.

Uit een voorzet van Juan Mata kopte Schneiderlin, die net als Matteo Darmian, Memphis en invaller Schweinsteiger zijn eerste speelminuten maakte in het shirt van United, binnen. Een kwartier voor tijd was Alejandro Díaz dicht bij de gelijkmaker, maar zijn inzet belandde tegen de paal.

Het bleef daarom 0-1, waardoor Van Gaal zijn eerste overwinning van het seizoen binnen heeft. In de nacht van dinsdag op woensdag komt United opnieuw in actie tijdens het toernooi om de International Champions Cup. San Jose Earthquakes is dan de tegenstander.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.