Schmidt waarschuwt Salzburg: 'Ajax komt met reactie'

Reacties

Red Bull Salzburg-trainer Roger Schmidt denkt dat zijn ploeg na de 3-0 zege op Ajax nog niet zeker is van een plaats in de achtste finale van de Europa League.

Schmidt waarschuwt Salzburg: 'Ajax komt met reactie'

In aanloop naar de return in Oostenrijk van donderdagavond rekent Schmidt zich dan ook zeker nog niet rijk. Salzburg moet in eigen huis een 3-0 voorsprong verdedigen, maar Schmidt verwacht een ander Ajax dan in Amsterdam. 'Deze nederlaag kwam hard aan bij Ajax. Die steek zit diep. Daarom kan ik me niet voorstellen dat ze ons vrijwillig naar de achtste finale laten gaan', vertelde de trainer op de clubwebsite.

'Ik ben ervan overtuigd dat ze in ons stadion een reactie zullen laten zien. Daar moeten wij op voorbereid zijn', vervolgde hij. 'Ajax is namelijk een zeer goed team, maar kon dat in de eerste wedstrijd niet laten zien. Toen is het ons gelukt om door te drukken en ons spel was zeer consistent.'

'We moeten ons concentreren en op z'n minst zo goed en hard werken als in het duel in Amsterdam. Als we in de return ook maar een beetje verslappen, kan het ons ernstig in gevaar brengen', was Schmidt voorzichtig.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.