Schmidt moet schuiven en zet Max op ongebruikelijke positie

Reacties

Philipp Max speelt donderdagavond centraal achterin bij PSV in de Conference League-wedstrijd tegen Maccabi Tel Aviv. Trainer Roger Schmidt moet achterin en op het middenveld schuiven door schorsingen en blessures.

Schmidt moet schuiven en zet Max op ongebruikelijke positie
© Pro Shots
PSV
PSV
1 - 0
Maccabi Tel Aviv
Maccabi Tel Aviv

Met Olivier Boscagli, Ibrahim Sangaré en Carlos Vinícius liepen er immers drie spelers tegen een schorsing aan in het laatste groepsduel met Real Sociedad. Bovendien blijkt Armando Obispo niet fit genoeg voor een basisplaats. Omdat André Ramalho al langer aan de kant staat, is Jordan Teze daardoor de enige overgebleven fitte centrumverdediger.

Schmidt lost dat op door Max centraal achterin te zetten. De 28-jarige Duitser is normaal gesproken een aanvallend ingestelde linksback. De laatste weken kreeg Mauro Júnior de voorkeur op die positie, nu vindt de Braziliaan zijn Duitse concurrent dus aan zijn zijde in de basisopstelling. Op het middenveld spelen Erick Gutiérrez en Joey Veerman bij afwezigheid van Sangaré.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer P. Max
Meer over P. Max
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.