Ex-PSV'er Max ondanks basisplek buiten Europese selectie gelaten

Reacties

Eintracht Frankfurt heeft Philipp Max niet ingeschreven voor de Conference League. De club is niet tevreden over de manier waarop de voormalig PSV'er de afgelopen periode heeft gepresteerd.

Ex-PSV'er Max ondanks basisplek buiten Europese selectie gelaten
© Pro Shots

Bij de loting voor de Conference League werd Eintracht Frankfurt gekoppeld aan Aberdeen, HJK en PAOK. Die duels moet Max aan zich voorbij laten gaan, aangezien zijn club hem niet heeft ingeschreven. 'Zijn optredens waren de laatste tijd niet wat we ervan hadden gehoopt', vertelde assistent-trainer Stefan Buck aan BILD.

Buck hoopt dat de vleugelverdediger hier alleen maar sterker uitkomt en weet dat zijn rol bij Eintracht zeker nog niet is uitgespeeld. 'We zijn blij dat Philipp bij ons is. We hebben nog zoveel wedstrijden in de competitie en in de beker.'

Max speelde van de zomer van 2020 tot begin 2023 voor PSV, waarna hij verhuurd werd aan Eintracht Frankfurt. De Duitse club nam de verdediger een half jaar later definitief over. Max kwam vorig seizoen tot tien Bundesliga-duels, waarvan hij er acht in de basis begon. Dit seizoen begon hij alle drie de competitiewedstrijden in de basis.

Spelersprofiel

P. Max


Geboortedatum:
30 september 1993
Leeftijd:
30
Geboorteplaats:
Viersen
Nationaliteit
Duitsland
Lengte:
1,77 m
Gewicht:
74 kg
Huidige club:
Eintracht Frankfurt
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.