Koopoptie gelicht: Max blijft in de Bundesliga

Reacties

Philipp Max keert niet meer terug bij PSV. De Brabanders hadden de linksback verhuurd aan Eintracht Frankfurt met een optie tot koop. Die optie is nu gelicht, meldt Frankfurt vrijdagmiddag.

Koopoptie gelicht: Max blijft in de Bundesliga
© Pro Shots

Max tekent bij de regerend kampioen van de Europa League tot medio 2026, waar hij sinds eind januari van dit jaar al op huurbasis speelde. In het huidige seizoen wacht hem nog een prachtige uitdaging: over acht dagen speelt hij met zijn ploeg de finale van de DFB-Pokal tegen RB Leipzig. Als die gewonnen wordt, gaat Max volgend jaar met Frankfurt Europa in.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Max kwam in de zomer van 2020 in het kielzog van Roger Schmidt naar Eindhoven, en zijn goede spel in de Eredivisie leverde hem al snel een uitverkiezing voor de nationale ploeg van Duitsland op. In 2,5 seizoen bij PSV kwam Max (29) tot 117 wedstrijden waarin hij acht keer scoorde.

Bekijk hier al onze video's
Meer P. Max
Meer over P. Max
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.