Schmidt glimlacht om Insigne-geruchten: 'Weet niet waar het vandaan komt'

Reacties

Roger Schmidt weet niets van de vermeende interesse van PSV in Lorenzo Insigne. De PSV-trainer liet vrijdag bij het bespreken van de transferzaken weten blij te zijn voor Denzel Dumfries, die op het punt staat zijn transfer naar Internazionale af te ronden.

Schmidt glimlacht om Insigne-geruchten: 'Weet niet waar het vandaan komt'
© Pro Shots
Heracles Almelo
Heracles Almelo
0 - 2
PSV
PSV

Schmidt werd vrijdag tijdens zijn persconferentie op weg naar de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo gevraagd naar de geruchten over Lorenzo Insigne. Donderdag dook in Italië op dat de dertigjarige buitenspeler van Napoli zou zijn aangeboden bij PSV, maar daar leek direct al geen kern van waarheid in te zitten.

De PSV-coach hoorde tijdens het persmoment pas voor het eerst van de verhalen. 'Ik weet niet waar dat vandaan komt. Insigne is een geweldige speler, maar ik kan me me niet voorstellen dat hij naar PSV komt. Al is hij welkom hoor', zei de Duitser met een glimlach. Hij ging lachend verder: 'Ik heb zijn naam nog niet horen vallen, maar misschien word ik zo nog verrast als ik terugkeer op De Herdgang.'

Dumfries
Een van de spelers die de wel door Inter begeerde Insigne waarschijnlijk tegenkomt komend seizoen, is Denzel Dumfries. De rechtsback is naar Italië afgereisd om zijn overstap naar Internazionale af te ronden, nadat donderdag bekend werd dat PSV een akkoord heeft bereikt met de Italianen over een transfersom van vijftien miljoen euro inclusief bonussen.

Schmidt over de overstap van de voormalige PSV-captain: 'Ik ben blij voor hem. Dit was zijn wens. Ik wist vorige zomer al dat hij na het afgelopen seizoen zou vertrekken. Het is mooi dat hij een mooie club heeft gevonden die ook in de Champions League gaat spelen. Denzel heeft het vorig seizoen als aanvoerder geweldig gedaan bij PSV, in een lastig seizoen. Ik wens hem het beste.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.