Scherpen moet onder het mes en ontbreekt voorlopig bij Vitesse

Reacties

Vitesse kan voorlopig niet beschikken over Kjell Scherpen. De Drentse keeper raakte zaterdag in het met 0-3 gewonnen uitduel met SC Cambuur geblesseerd aan zijn knie. De Arnhemmers melden nu dat de sluitpost geopereerd moet worden en voorlopig niet inzetbaar is.

Scherpen moet onder het mes en ontbreekt voorlopig bij Vitesse
© Pro Shots

Scherpen, gehuurd van Brighton & Hove Albion, was de laatste weken de vaste keuze onder de lat in GelreDome. Nu lijkt het erop dat Vitesse hem kwijt is tot de winterstop over vier weken begint. Vitesse, dat in de Eredivisie op een teleurstellende vijftiende plaats staat, speelt woensdag de bekerwedstrijd bij Kozakken Boys en aanstaand weekend treffen de geel-zwarten Scherpens jeugdliefde FC Emmen.

Daarna moet de ploeg van Phillip Cocu het nog opnemen tegen Sparta Rotterdam (thuis) en Ajax en Go Ahead Eagles (allebei uit). De logische vervanger onder de lat van Vitesse is Daan Reiziger, die zaterdag in Leeuwarden ook inviel voor Scherpen. Markus Schubert staat ook nog onder contract in de Gelderse hoofdstad, maar de Duitser is al tijden uitgeschakeld met eveneens een knieblessure.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.