Scheidsrechters 'zoeken' Tannane: 'Misschien heb ik een slechte naam'

Reacties

Oussama Tannane heeft het idee dat hij gezocht wordt door de scheidsrechters op de Nederlandse velden. De Vitesse-speler sprak zijn onvrede daarover uit na afloop van het thuisduel met SC Heerenveen.

Scheidsrechters 'zoeken' Tannane: 'Misschien heb ik een slechte naam'
© Pro Shots
Vitesse
Vitesse
4 - 2
sc Heerenveen
sc Heerenveen

In de eerste helft viel op dat Tannane regelmatig gebaartjes maakte richting scheidsrechter Edwin van de Graaf. 'De laatste weken heb ik gewoon het idee dat de scheidsrechters mij allemaal zoeken', legde de middenvelder van Vitesse na afloop uit tegen FOX Sports. 'Tegen Ajax had ik bijvoorbeeld een bal waarbij ik één-op-één met de keeper stond. Volgens mij raakte (Lisandro, red.) Martínez de bal met de hand, maar daarvoor wilde hij de VAR niet gaan bekijken. Voor de andere jongens wil hij dat wel.'

En dus komt de voormalig speler van SC Heerenveen, Heracles Almelo en FC Utrecht tot de conclusie dat het Nederlandse arbitale korps het op hem gemunt heeft. 'Ik denk dat ze mij een beetje willen zoeken, maar het kan ook zo zijn dat het niet zo is, hoor'. Dat er elke week een andere scheidsrechter op het veld staat, vond Tannane geen steekhoudend argument: 'Misschien heb ik gewoon een slechte naam hier in Nederland.' Daarna grapte Tannane dat hij misschien meer moet scoren. 'Dan krijg ik meer fans.'

Wat dat betreft heeft hij zondag weer punten gescoord. Tannane bepaalde tegen Heerenveen de eindstand op 4-2 uit een penalty. Hij staat inmiddels bovenaan het lijstje met de strafschoppennemers in Arnhem. 'Toen ik hier binnenkwam was Timmy (Matavz. Red.) nog de eerste nemer, die had een keer gemist. Toen was het (Matús, red.) Bero, die had ook een keer gemist. Toen kwam ik, ik scoorde tegen RKC. Vanaf toen mocht ik het blijven', besloot de middenvelder, die nu op drie goals in de Eredivisie staat.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Vitesse
Meer over Vitesse
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.