SC Heerenveen moet doorschakelen in trainerszoektocht

Reacties

De zoektocht van SC Heerenveen naar een opvolger van Jurgen Streppel verloopt moeizaam. Intussen kijken de Friezen ook over de landsgrenzen.

SC Heerenveen moet doorschakelen in trainerszoektocht

Volgens ingewijden heeft de club een trainer uit Scandinavië op het oog, nu technisch manager Gerry Hamstra een belangrijke gegadigde definitief heeft moeten wegstrepen.

Heerenveen deed onlangs namelijk nog een verwoede poging om Mitchell van der Gaag binnen te halen. De trainer van Excelsior had in een eerder stadium al door laten schemeren dat zijn voorkeur elders ligt en heeft de Friezen inmiddels een definitief 'nee' verkocht.

Het is inmiddels drie weken geleden dat Heerenveen na een reeks oriënterende gesprekken een shortlist opstelde met potentiële nieuwe trainers. Behalve Van der Gaag is van die lijst ook tenminste één andere kandidaat afgevallen. Daarnaast liep een flirt met Maurice Steijn al eerder dood. 'Heerenveen heeft bij mijn zaakwaarnemer aangegeven dat ik een serieuze kandidaat was, daarna heb ik niks meer gehoord', zei de coach van VVV-Venlo daar vorige week over.

Hamstra wilde niet reageren op het afzeggen van Van der Gaag en zijn opties in het buitenland, naar verluidt in Scandinavië. 'Ik ga niet in op namen of wat er in het proces is gebeurd', aldus de technisch manager van Heerenveen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.