SC Heerenveen beloont Hamstra met nieuw contract voor goede zomer

Reacties

Technisch manager Gerry Hamstra blijft ook de komende jaren werkzaam bij SC Heerenveen. Op dit moment is hij bezig aan zijn vierde seizoen in het Abe Lenstra Stadion. Dinsdag heeft de club zijn contract opengebroken en verlengd tot medio 2022.

SC Heerenveen beloont Hamstra met nieuw contract voor goede zomer
© Pro Shots

Hamstra werkte eerder als hoofdtrainer van FC Emmen en zeven jaar als hoofd opleidingen van Vitesse. In de zomer van 2016 voegde hij zich bij SC Heerenveen, waar hij Hans Vonk opvolgde als technisch manager. Afgelopen zomer stelde hij Johnny Jansen aan als hoofdtrainer en haalde hij Joey Veerman en Chidera Ejuke naar de club. Bovendien zorgde hij voor de tijdelijke komst van verdediger Sven Botman van AJax.

'De afgelopen weken heb ik diverse gesprekken met de club gevoerd. Hier heb ik een goed gevoel aan over gehouden. Gezamenlijk staan we voor een aantal mooie uitdagingen die noodzakelijk zijn om ook de komende jaren succesvol te zijn', laat Hamstra, wiens inspanningen in de zomermaanden nu beloond worden, weten op de clubsite.

Algemeen directeur Cees Roozemond zegt blij te zijn met Hamstra's aanblijven in Friesland. Hij roemt zijn ervaring en zegt dat Hamstra uitstekend werk verricht voor SC Heerenveen. 'We zijn ervan overtuigd dat we met hem de blik vooruit kunnen blijven richten. Met de contractverlenging voor Gerry is de continuïteit met betrekking tot de portefeuille technische zaken voor de club de komende jaren gewaarborgd.'

Bekijk hier al onze video's
Meer SC Heerenveen
Meer over SC Heerenveen
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.