Sarri passeert Kepa na 'misverstand'

Reacties

Chelsea-manager Maurizio Sarri heeft keeper Kepa Arrizabalaga gepasseerd voor het belangrijke competitieduel met Tottenham Hotspur. Deze beslissing volgt drie dagen na het incident in de finale om de League Cup.

Sarri passeert Kepa na 'misverstand'

Kepa weigerde in de finale tegen Manchester City in de slotfase van het veld te gaan. De goalie was kort voor dat moment geblesseerd naar het gras gegaan. Sarri wilde reservekeeper Willy Caballero inbrengen, maar Kepa liep niet richting de zijlijn. Chelsea verloor de finale uiteindelijk na penalty's.

Sarri was woedend, maar na de wedstrijd werd gesproken over miscommunicatie. In een statement bracht Chelsea naar buiten dat er sprake was van een misverstand en dat Kepa realiseerde dat hij een grote fout had gemaakt. Voor aanvang van de wedstrijd gaf Sarri meer uitleg over zijn beslissing. 'Het is een boodschap aan de spelersgroep. We zijn een groep, niet 25 individuele spelers.'

De weigering van Kepa heeft dus gevolgen voor de Spaanse keeper, die voor de thuiswedstrijd tegen Tottenham Hotspur nog geen seconde in dit Premier League-seizoen miste. Caballero keept door de beslissing van Sarri zijn eerste Premier League-wedstrijd sinds 9 mei 2018.

'Kepa is een kleuter van 85 miljoen euro'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Kepa
Meer over Kepa
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.