Sangaré uitgeroepen tot Speler van het Jaar in Ivoorkust

Reacties

Ibrahim Sangaré is in de prijzen gevallen. De middenvelder van PSV is in zijn thuisland Ivoorkust uitgeroepen tot Speler van het Jaar.

Sangaré uitgeroepen tot Speler van het Jaar in Ivoorkust

Sangaré heeft zijn derde seizoen in Eindhovense dienst achter de rug. De controleur beleefde een grillig jaar, belandde zelfs een aantal wedstrijden op de bank, maar knokte zich terug en lijkt zich op te kunnen maken voor een toptransfer. Onder meer vanuit de Premier League is interesse voor Sangaré, die deze zomer voor het vastgestelde bedrag van 37,5 miljoen euro kan worden opgepikt.

In het nationale elftal is Sangaré een zekerheidje. De 25-jarige PSV'er vormt doorgaans een middenveld met Franck Kessié (Barcelona) en Seko Fofana (RC Lens). Duidelijk is dat Sangaré in eigen land een sterke indruk heeft achtergelaten. De controleur is in zijn geboorteland uitgeroepen tot Speler van het Jaar.

'Dankbaar en trots', reageerde Sangaré op Instagram op zijn uitverkiezing. Op de foto's is te zien hoe hij de trofee, een zilveren bal, in zijn handen krijgt gedrukt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer M. Kudus
Meer over M. Kudus
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.