Sánchez redt fan van benarde situatie, beatboxer Verratti

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Sánchez redt fan van benarde situatie, beatboxer Verratti

• Supporters kunnen behoorlijk opdringerig zijn en de ene voetballer gaat daar beter mee om dan de andere. Tot de laatste categorie hoort Arsenal-aanvaller Alexis Sánchez. Toen een fan door een linie beveiligers probeerde te breken om met de Chileen op de foto te gaan, gebeurde er iets opmerkelijks…

'Hij is jong, getalenteerd en hij wil altijd hard werken. Zo ken ik hem.'
Daley Blind en Memphis Depay kennen elkaar van de onderlinge wedstrijden tussen Ajax en PSV, terwijl ze al enige tijd met elkaar spelen bij Oranje. Vanaf volgend seizoen zijn ze ploeggenoten bij Manchester United. Blind introduceerde zijn nieuwe collega voor de camera van Man United TV en was louter positief.

'Natuurlijk is België een favoriet voor het EK in 2016.'
Didier Deschamps, de bondscoach van de Franse nationale ploeg, weet het zeker. De Belgische nationale ploeg hoort bij de topfavorieten voor het EK 2016 in Frankrijk. 'Marc Wilmots zal wel zeggen dat dat niet waar is. Maar jullie zijn er wel klaar voor. Voor het EK volgend jaar, maar misschien nog meer voor het WK in 2018. Frankrijk-België als EK-finale? Daar zou ik niets op tegen hebben', aldus Deschamps in de Belgische media.

Marco Verratti staat bekend als een begenadigd voetballer, maar de middenvelder van Paris Saint-Germain is niet heel muzikaal.... Misschien moet hij dat beatboxen in de toekomst maar achterwege laten.

• Een Arjan Swinkels look-a-like zorgde voor, tijdens en na de huldiging van Roda JC Kerkrade, dat ten koste van NAC Breda promoveerde naar de Eredivisie, voor de nodige hilariteit.

'Dit was de donkerste periode uit mijn carrière.'
Thomas Vermaelen heeft een moeilijke periode achter de rug. De verdediger is nog maar net terug na een vervelende hamstringblessure, die hem bijna een heel seizoen aan de kant hield bij Barcelona. (Nieuwsblad)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.