Sánchez mist weerzien met Ajax, Vertonghen wél in selectie

Reacties

Tottenham Hotspur kan woensdagavond in de Champions League-kraker tegen Ajax niet beschikken over Davinson Sánchez, die in het seizoen 2016/17 uitkwam voor de Amsterdammers.

Sánchez mist weerzien met Ajax, Vertonghen wél in selectie

De Colombiaanse verdediger heeft zaterdag in de Premier League-wedstrijd bij AFC Bournemouth (1-0 verlies) een dijbeenblessure opgelopen. Tijdens de eerste ontmoeting maakte Sánchez nog de negentig minuten vol.

Daarentegen zit Jan Vertonghen wél in de selectie van de Londenaren. De ex-Ajacied viel tijdens het heenduel van vorige week dinsdag uit met een hoofdblessure. Er was veel te doen om het uitvallen van Vertonghen, die door de medische staf van Spurs in eerste instantie nog terug het veld in werd gestuurd nadat bleek dat hij geen hersenschudding had opgelopen. Kort daarna moest de 112-voudig international van België zich alsnog laten vervangen, omdat hij zich niet goed voelde en niet meer op eigen benen kon staan. Vertonghen kan woensdag spelen, zo meldde manager Mauricio Pochettino dinsdag tijdens zijn persconferentie.

Zoals bekend kon Spurs-manager Mauricio Pochettino al geen beroep doen op onder anderen Harry Kane (blessure) en Vincent Janssen (niet speelgerechtigd). Heung-Min Son keert terug van een schorsing. 

Ajax verdedigt woensdagavond in de halve finale een 1-0 voorsprong.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Een razendsnelle vooruitblik op Ajax - Tottenham Hotspur
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Tottenham Hotspur
Meer over Tottenham Hotspur
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.