Salah legt bal nadrukkelijk bij Liverpool: 'Ik vraag geen gekke dingen'

Reacties

Mohamed Salah heeft nogmaals benadrukt dat hij graag bij Liverpool wil blijven. Het is aan de club om de impasse in de onderhandelingen over zijn in 2023 aflopende contract te doorbreken, stelt de Egyptische aanvaller.

Salah legt bal nadrukkelijk bij Liverpool: 'Ik vraag geen gekke dingen'
© Pro Shots

Liverpool en Salah zijn al langere tijd in gesprek over het voortzetten van de samenwerking, maar een akkoord blijft tot dusver uit. Manager Jürgen Klopp stelde onlangs nog dat er geen enkel probleem is, maar dat het simpelweg tijd kost om de gesprekken tot een goed einde te brengen. De 29-jarige sterspeler zei op zijn beurt al graag te willen blijven en heeft dat nu nogmaals benadrukt in een interview met GQ. 'Ik wil blijven. Het ligt niet in mijn handen, maar het ligt in hun handen', vertelde Salah aan het Britse magazine. 'Ze weten wat ik wil, ik vraag geen gekke dingen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Volgens Engelse media zit er geen schot in de onderhandelingen omdat de Liverpool-eigenaren niet happig zijn op het verdubbelen van het salaris van Salah, die naar verluidt zo'n vier ton per week zou willen verdienen. Het draait echter niet alleen om geld, ook om erkenning. 'Als je ergens om vraagt, is het aan hen om te laten zien dat ze je iets kunnen bieden omdat ze waarderen wat je voor de club hebt betekend. Ik ben hier nu bezig aan mijn vijfde jaar, ik ken de club goed. Ik hou van de fans, de fans houden van mij. De clubleiding is op de hoogte, het is aan hen.'

Ibrahimovic
De bal ligt dus bij Liverpool, wil het een vertrek van Salah voorkomen. Op 29-jarige leeftijd verkeert de Egyptenaar in bloedvorm, volgens sommigen is hij momenteel zelfs de beste speler ter wereld. En Salah denkt dat niveau nog wel even te kunnen vasthouden, aangezien Zlatan Ibrahimovic op veertigjarige leeftijd nog steeds het verschil maakt voor AC Milan. 'En het is niet alleen Zlatan. Ronaldo is 36, Benzema 34. Lewandowski, Messi, alle topspelers zijn op dit moment 34 à 35 jaar oud', weet de linkspoot, die dit seizoen in 26 officiële duels al 23 keer scoorde voor The Reds.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Meer Mohamed Salah
Meer over Mohamed Salah
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.