Salah bekend met Barcelona-berichten: 'Gaan zien wat de toekomst brengt'

Reacties

Een nieuw Liverpool-contract voor Mohamed Salah laat maar op zich wachten. Het biedt ruimte voor speculaties over een afscheid. De aanvaller legt uit waarom er nog geen witte rook is op Anfield.

Salah bekend met Barcelona-berichten: 'Gaan zien wat de toekomst brengt'
© Pro Shots

Barcelona wordt genoemd als mogelijke bestemming voor de aanvaller, die nog tot medio 2023 vastligt op Anfield. De vermeende Catalaanse belangstelling is Salah bekend. 'Ik lees wat wordt geschreven over dat Xavi mij wil hebben', zegt de Egyptenaar in eigen land tegen MBC.

Het betekent allerminst dat de laatste weken bejubelde Salah aast op een vertrek. 'Ik ben gelukkig in Liverpool en we zullen zien wat de toekomst ons brengt. Op dit moment wil ik in de Premier League blijven, de sterkste competitie in de wereld.'

Salah is duidelijk waar het antwoord te vinden is op de vraag over het uitblijven van de nieuwe verbintenis. 'Het ligt bij het management. Ze moeten deze kwestie oplossen. Er is geen probleem, maar we moeten het eens worden over het contract. Het is aan hen.'

De financiële component is daarbij niet alles. 'Het geld laat zien hoe de club je waardeert. En dat ze bereid zijn alles te doen om je te behouden. Maar de beslissing is niet alleen gebaseerd op de financiën', wijst Salah op andere argumenten, zoals de ambities van de club en de toekomst van manager Jürgen Klopp.

'Er is momenteel geen enkele speler beter dan Mohamed Salah'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.