'Salah kan Neymar van de troon stoten als duurste speler aller tijden'

Reacties

Al-Ittihad is bereid om heel ver te gaan voor Mohamed Salah. Liverpool zou een bod van 175 miljoen euro al naast zich neer hebben gelegd, maar zo vlak voor de transferdeadline in het Midden-Oosten wordt er inmiddels gespeculeerd over een recordbod.

'Salah kan Neymar van de troon stoten als duurste speler aller tijden'
© Pro Shots

Het transferrecord ligt nog altijd in handen van Neymar, die voor 222 miljoen van Barcelona naar Paris Saint-Germain verkaste. Deze week werd bekend dat Al-Ittihad terug zou komen voor Salah, een bod werd toen niet genoemd. Inmiddels weten Engelse media dat het om een potentiële recorddeal gaat.

The Daily Telegraph schrijft dat Liverpool een bod van tweehonderd miljoen pond tegemoet kan zien, omgerekend een slordige 233 miljoen euro. De tijd begint te dringen voor clubs uit Saoedi-Arabië, omdat daar de markt donderdag sluit.

Salah speelt sinds 2017 voor Liverpool en verlengde vorig jaar nog zijn contract bij de club, tot medio 2025. Al-Ittihad haalde eerder al Fabinho weg bij Liverpool. Verder staan Karim Benzema, Jota en N'Golo Kanté er op de loonlijst.

Na Deadline Day in (het grootste deel van) Europa, trokken we tien conclusies.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.