Saka biedt excuses aan na pijnlijke botsing voor Tsimikas met Klopp

Reacties

Bukayo Saka heeft na de kraker tussen Liverpool en Arsenal zijn verontschuldigingen aangeboden aan Konstantinos Tsimikas. De linksback van Liverpool botste na een duel met Saka tegen Jürgen Klopp en moest de strijd staken met een sleutelbeenbreuk.

Saka biedt excuses aan na pijnlijke botsing voor Tsimikas met Klopp
© Pro Shots
Liverpool
Liverpool
1 - 1
Arsenal
Arsenal

Tsimikas ging na ruim een half uur naar de kant en werd op Anfield vervangen door Joe Gomez. De Griek kwam kort daarvoor hard in aanraking met Klopp, die aan de zijlijn stond bij een duel tussen Tsimikas en Saka en bovenop de ex-speler van Willem II viel.

Saka kwam bij Sky Sports terug op het pijnlijke moment voor zijn tegenstander. 'Ik heb gehoord dat hij nu in het ziekenhuis is. Dus ik wil mijn excuses aanbieden, al had ik geen enkele kwade intentie bij mijn actie. Het was ook een 50-50 duel volgens mij', aldus de Engels international.

'We renden schouder en schouder en ik heb eigenlijk niet gezien hoe hij viel, maar dat moet een forse klap zijn geweest. Ik heb daarna ook niet gezien dat Klopp op hem viel. Ik was gefocust om mijn actie door te zetten, want volgens mij was het geen overtreding', vertelde Saka.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bittere pil
Klopp liet na de wedstrijd weten dat Tsimikas zijn sleutelbeen heeft gebroken en voorlopig uit de roulatie is. 'Dat is een bittere pil voor ons, ook gezien de situatie van Robbo (Andy Robertson, uitgeschakeld met een schouderblessure, red.). Het is niet leuk wanneer zoiets voor je ogen gebeurt en je er zelf bij betrokken raakt. Ik weet niet precies wat er gebeurde en of dat ik op hem viel. Ik had zelf geen pijn, dus ik hoopte dat het goed zou gaan met Kostas. Ik zou zo mijn eigen sleutelbeen geven als hij daardoor weer fit zou zijn.'

Premier League

Stand Premier League 2023/2024

Engeland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Manchester City
37
27
7
3
93-33
+60
88
2
Arsenal
37
27
5
5
89-28
+61
86
3
Liverpool
37
23
10
4
84-41
+43
79
4
Aston Villa
37
20
8
9
76-56
+20
68
5
Tottenham Hotspur
37
19
6
12
71-61
+10
63
* Actueel tot en met 16 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.