Alexander-Arnold betreurt gemiste 'vijf tegen één-kans': 'Die moet ik afmaken'

Reacties

Liverpool - Arsenal eindigde zaterdagavond in een 1-1 gelijkspel en daar balen ze op Anfield van. Trent Alexander-Arnold kreeg in de tweede helft dé kans om zijn ploeg op voorsprong te schieten, maar na een situatie waarbij vijf spelers van Liverpool op één Arsenal-verdediger afstormden, schoot hij op de lat.

Alexander-Arnold betreurt gemiste 'vijf tegen één-kans': 'Die moet ik afmaken'
© Viaplay
Liverpool
Liverpool
1 - 1
Arsenal
Arsenal

Een kwartier voor tijd kreeg Arsenal een hoekschop en Joe Gomez kopte de bal uit het strafschopgebied weg. Twee spelers van Arsenal liepen elkaar hierna in de weg, waarna Liverpool er uit kon komen. Mohamed Salah spurtte met de bal aan zijn voet naar voren en vier medespelers gingen met hem mee. Salah bediende Alexander-Arnold, die echter net te hoog schoot en de lat raakte. Daarmee ging de kans verloren.

Hoe duur deze misser is in de Engelse titelstrijd, zal later blijken. Nu baalde Alexander-Arnold in ieder geval als een stekker. 'Ik denk dat de bal net een beetje opstuiterde toen ik wilde gaan schieten', zei het kind van de club na afloop van de remise met Arsenal. 'Maar zo'n kans moet ik natuurlijk afmaken. Als je zo voor het doel komt te staan, dan moet die bal tegen het net. Het was een van de vele kansen die we hebben gekregen. Op een andere dag winnen we deze wedstrijd.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Nu bleef het dus bij 1-1, waardoor Arsenal zijn koppositie in de Premier League verdedigde. The Gunners hebben na achttien speelronden één punt meer dan Liverpool en Aston Villa.

Premier League

Stand Premier League 2023/2024

Engeland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Manchester City
37
27
7
3
93-33
+60
88
2
Arsenal
37
27
5
5
89-28
+61
86
3
Liverpool
37
23
10
4
84-41
+43
79
* Actueel tot en met 17 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.