Saint-Maximin geeft fan Rolex cadeau: 'Ik ben nog steeds in shock'

Reacties
Saint-Maximin geeft fan Rolex cadeau: 'Ik ben nog steeds in shock'
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Allan Saint-Maximin heeft zich dit weekend van zijn meest vrijgevige kant laten zien. De aanvaller van Newcastle United gaf een supporter een peperduur horloge cadeau.

Newcastle United begon het nieuwe Premier League-seizoen zaterdag met een 2-0 zege op Nottingham Forest en na afloop stond een groep supporters de spelers op te wachten. Een van de fans had een Franse vlag met daarop de naam van Saint-Maximin geschreven mee. Daar werd hij op een bijzondere manier voor bedankt.

Saint-Maximin opende een doos met daarin een gouden rolex. Die schonk hij aan ene Steve Dutton. 'Ik was sprakeloos', laat hij op social media weten. 'Ik dacht dat hij naar ons toe kwam om handtekeningen uit te delen en een paar foto's te maken met de kinderen. Ik ben nog steeds in shock en kan Allan Saint-Maximin niet genoeg bedanken.'

Volgens Saint-Maximin was het slechts 'een klein gebaar'. 'Met de steun die jullie me altijd geven, zijn dit soort kleine dingen het minste wat ik kan doen om jullie te bedanken', schrijft hij op zijn Instagram-pagina.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.