Rvc-lid Van Halst gaat kort in op Ajax-interesse in Spertsyan

Reacties

Jan van Halst heeft zich kort uitgelaten over de interesse van Ajax in Eduard Spertsyan. Van Hast is lid van de raad van commissarissen van Ajax, maar wilde niet al te veel kwijt over het transferdoelwit.

Rvc-lid Van Halst gaat kort in op Ajax-interesse in Spertsyan
© Pro Shots

Van Halst was bij Ziggo Sport aanwezig om het interlandvoetbal te analyseren. Daar ging het ook nog even kort over Wales tegen Armenië waar Spertsyan met een assist een rol speelde bij de 4-2 zege. Van Halst beweerde niet te weten dat Ajax interesse heeft. 'Ik weet het oprecht niet. Is dat zo?'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Dat komt doordat hij naar eigen zeggen niet bij dat proces betrokken is. 'Het is wel een speler die weleens voorbijkomt. De categorie waar Ajax zoekt is zo breed. Pas in de eindfase komen ze bij de raad van commissarissen terecht, maar dan is het al bijna beklonken. Dan moet je nog even controleren hoe het proces is gegaan en dergelijke.'

Lees alles over Eduard Spertsyan in onderstaand PRO-stuk:

Spertsyan is op dit moment speler van FC Krasnodar. Van Halst kreeg de vraag of je überhaupt wel spelers mag kopen van Russische clubs. 'Dat vraag ik me ook af. Van sommigen wel geloof ik. Niet de hele Russische competitie heeft een ban. Ze hebben toen die regeling getroffen dat buitenlandse spelers daar weg kunnen.' Spertsyan was afgelopen seizoen als middenvelder goed voor tien goals en elf assists.

Spelersprofiel

E. Spertsyan


Geboortedatum:
7 juni 2000
Leeftijd:
23
Geboorteplaats:
Krasnodar
Nationaliteit
Armenië
Lengte:
1,78 m
Gewicht:
67 kg
Huidige club:
Krasnodar
Nationaal team:
Armenië
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.