Ruzie en afzegging evenement voeden PSG-geruchten Neymar

Reacties

De geruchten rondom een transfer van Neymar hebben een flinke slinger gekregen. Een Chinees bedrijf heeft een promotie-evenement met de Braziliaanse ster afgelast, omdat hij met een transfer bezig zou zijn. Daarnaast heeft de aanvaller de training van Barcelona vrijdag verlaten na een ruzie met ploeggenoot Nelson Semedo.

Ruzie en afzegging evenement voeden PSG-geruchten Neymar

Neymar zou komende maandag acte de présence geven op een promotie-evenement in Shanghai, maar de organisatie heeft laten weten dat dat niet doorgaat. 'De reden is dat Neymar en zijn vertegenwoordigers werken aan een transfer, en daardoor niet kunnen beloven om bij het event aanwezig te zijn. Zodoende hebben we besloten het te cancellen', zo valt er te lezen.

Daarnaast is Neymar vrijdag boos weggelopen van de training van Barça. Op beelden is te zien hoe hij het aan de stok krijgt met de Portugese nieuweling Semedo, waarna de twee ieder hun eigen weg gaan. Neymar gaat echter opnieuw verhaal halen, en nadat ploeggenoten het duo uit elkaar proberen te houden, trekt de Braziliaan zijn hesje uit en loopt hij weg. Uit frustratie trapt hij nog tegen een bal.

Beide incidenten voeden de geruchten over een vertrek naar Paris Saint-Germain. Het gonst al langer van de verhalen over een overstap naar Frankrijk, voor liefst 222 miljoen. Eerder deze week plaatste ploeggenoot Gerard Piqué nog een foto met Neymar op social media, met de tekst 'Hij blijft.' Een vertrek naar PSG lijkt inmiddels echter dichterbij.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.