Ronaldo vindt zichzelf de beste speler ooit

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Ronaldo vindt zichzelf de beste speler ooit

• Cristiano Ronaldo blijft bescheiden na het binnenslepen van zijn vijfde Ballon d'Or. 'Ik zie geen speler die beter is dan ik', zei hij tegen France Football, de organisator van de verkiezing. 'Geen enkele speler doet dingen die ik niet kan, maar ik zie dat anderen bepaalde dingen niet kunnen. Er is geen completere speler dan ik. Ik ben de beste speler ooit - op goede en slechte momenten.'

• Het gaat goed met oud-Ajacied Mido: de Egyptenaar geniet zo te zien van het leven.

'Als hetzelfde gebeurt als vorig jaar, dan zal Spalletti onze hoofden afhakken.'
• Topschutter Mauro Icardi heeft zaterdag een extra reden om Serie A-koploper Internazionale langs Juventus te loodsen. Vorig seizoen verloren de Milanezen met 1-0 in Turijn.

• Het sneeuwt! PSV'er Hirving Lozano is als een kind zo blij met de eerste vlokjes in zijn leven.

SC Cambuur is deze week op bezoek gegaan bij een gevangenis in Leeuwarden. In de penitentiaire inrichting trapten de spelers een balletje met de gedetineerden. Of een van hen gescout is, is niet bekend.

• Vandaag wordt Hubertus Aegidius van Aerle, oftewel 'Turbo Berry', 55 jaar oud. De Europees kampioen en Europa Cup I-winnaar schijnt inmiddels geen contributie meer te betalen bij PSV...

• Mocht Neymar de Ballon d'Or willen winnen, dan doet hij er goed aan om naar Real Madrid te vertrekken. Dat is althans de mening van Real-voorzitter Florentino Pérez. 'Bij Real zou het makkelijker zijn voor Neymar om de Ballon d'Or te winnen', stelde Pérez in gesprek met Marca. 'Real is een club die je alles geeft wat je nodig hebt als speler. Iedereen weet dat ik al eens heb geprobeerd om Neymar te halen.' De geruchten over een toekomstig huwelijk blijven toenemen.

• Bij Internazionale zit de kerstsfeer er al lekker in. De koploper van de Serie A heeft een eigen kersthit gemaakt en hoopt dat de supporters het 'Inter Bells' op 16 december, bij de thuiswedstrijd tegen Udinese, massaal gaan zingen. Wij zijn benieuwd, en zetten het geluid volgende week zaterdag in ieder geval even wat harder.

'Ajax kent goede momenten, maar kan ook terugvallen naar een bedenkelijk niveau'
• Aan het woord is Wim Jonk, die nu al een tijdje is vertrokken bij Ajax, maar de prestaties van de Amsterdammers nog op de voet volgt. Hij ziet dat Marcel Keizer nog zoekende is. 'Ajax heeft een heel slechte fase gekend', aldus Jonk in gesprek met de NOS. 'Heel wisselvallig. Ze hebben goede momenten, maar het kan ook terugvallen naar een bedenkelijk niveau.' Jonk geeft aan dat hij liever naar het Ajax onder Peter Bosz keek. Daar staat hij vast niet alleen in.

• Een Europa League-duel tussen Vardar en Rosenborg BK: daar kijkt toch geen hond naar, zou je denken. Fout. De wedstrijd werd donderdagavond een kwartier voor tijd tijdelijk stilgelegd, omdat er een hond op het veld was gerend. Op het moment dat de veldbestormer voor oponthoud zorgde stond het 1-1 en dat bleek uiteindelijk ook de eindstand te zijn.

'Breng hem terug naar huis!'
• Chelsea-supporters keken donderdagavond vol verbazing naar de goal waarmee Branislav Ivanovic Zenit Sint-Petersburg op voorsprong zette tegen Real Sociedad. De verdediger controleerde de bal in het vijandige strafschopgebied op zijn borst en scoorde met een geweldige omhaal. 'Wanneer heeft hij dit geleerd?!', is een veel gelezen reactie op Twitter. 'Breng hem terug naar huis!', schrijft een andere Chelsea-fan. Voor Ivanovic betekende dit zijn derde goal ooit in de Europa League.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.