Ronaldo scoort voor het eerst in Aziatische Champions League

Reacties

Cristiano Ronaldo, topscorer aller tijden in de Champions League in Europa, is nu ook van de nul af in de Aziatische variant van het toernooi. De Portugees zorgde namens Al-Nassr voor de gelijkmaker tegen Istiklol, waarna de Saoedische ploeg erop en erover ging: 3-1.

Ronaldo scoort voor het eerst in Aziatische Champions League
© Pro Shots
Al Nassr
Al Nassr
3 - 1
Istiklol
Istiklol

De ploeg uit Tadzjikistan had brutaal de leiding genomen door Senin Sebai, enkele seconden voor de rust. Ronaldo maakte gelijk halverwege de tweede helft, waarna twee goals van Anderson Talisca de wedstrijd beslisten in het voordeel van Al-Nassr.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Met de zege heeft Al-Nassr nu ook na twee wedstrijden nog de volle buit. De poulefase van de Aziatische Champions League werkt redelijk hetzelfde als die bij ons, met het belangrijke verschil dat na de zes poulewedstrijden alleen de koploper in de groep zich verzekerd weet van de volgende ronde. De nummers twee moeten afwachten, en blijkens de vliegende start heeft Al-Nassr daar geen trek in. De volgende wedstrijd is over drie weken thuis tegen Al-Duhail uit Qatar.

AFC Champions League

Stand Groep E AFC Champions League 2023/2024

Azië

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Al Nassr
6
4
2
0
13-7
+6
14
2
Persepolis
6
2
2
2
5-5
0
8
3
Al Duhail
6
2
1
3
9-9
0
7
4
Istiklol
6
0
3
3
3-9
-6
3
* Actueel tot en met 25 apr. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Al Nassr
Meer over Al Nassr
Meer AFC Champions League
Meer over AFC Champions League
Meer Cristiano Ronaldo
Meer over Cristiano Ronaldo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.