'Ronaldo overweegt Real Valladolid van de hand te doen'

Reacties

De promotie van Real Valladolid naar La Liga zou zomaar eens het laatste kunstje kunnen zijn van eigenaar Ronaldo. Naar verluidt overweegt de Braziliaan zijn meerderheidsbelang in de Spaanse club te verkopen.

'Ronaldo overweegt Real Valladolid van de hand te doen'
© Imago

Ronaldo stapte in 2018 in bij Valladolid. Voor een bedrag van dertig miljoen euro nam de voormalige steraanvaller 51 procent van de aandelen over. Later kocht hij daar nog eens 21% van de aandelen bij. Inmiddels staat Ronaldo volgens Relevo open voor een verkoop. O Fenômeno ​​​​​​​mist zijn familie en zou over twee jaar willen terugkeren naar zijn thuisland.

Sinds Ronaldo de leiding nam bij Valladolid is het budget van de club meer dan verdubbeld. Dat betekent dat de Braziliaan Pucela normaal gesproken voor een hoger bedrag van de hand wil doen dan wat hij zelf heeft ingelegd. Dat neemt niet weg dat Ronaldo Valladolid alleen wil overdoen aan een partij die het beste voor heeft met de club.

Overigens is Ronaldo ook grootaandeelhouder van Cruzeiro. De Braziliaanse club sloot onlangs een samenwerkingsverband met PSV, een van de voormalige werkgevers van Ronaldo.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.