Ronaldo debuteert als 37-jarige in de Europa League

Reacties

Erik ten Hag gunt Cristiano Ronaldo zijn debuut in de Europa League. De Portugese superster speelde bij Manchester United, Real Madrid en Juventus enkel op het hoogste niveau van Europa, maar tegen Real Sociedad is CR7 er vanaf de aftrap bij in de Europa League.

Ronaldo debuteert als 37-jarige in de Europa League
© Pro Shots

Ronaldo vormt de voorhoede samen met Anthony Elanga en Antony, die zondag voortreffelijk debuteerde voor de Red Devils. Opvallend is verder dat er geen plek is voor Lisandro Martínez - in dit minder belangrijk geachte toernooi krijgt Harry Maguire de voorkeur boven de Argentijnse ex-Ajacied. Tyrell Malacia behoudt zijn basisplaats op de linksbackpositie. Donny van de Beek zit niet bij de selectie.

Ten Hag kreeg het de afgelopen weken op de rit bij Man Utd na twee nederlagen in de eerste competitiewedstrijden. De ploeg won daarna vier keer, waaronder van Liverpool (2-1) en Arsenal (3-1). Tegen The Gunners maakte aanwinst Antony zondag dus zijn debuut. De Braziliaan opende toen de score op Old Trafford. In verband met het overlijden van koningin Elizabeth zal voorafgaand aan de wedstrijd een minuut sitlte in acht worden genomen.

Opstelling Manchester United: De Gea, Dalot, Maguire, Lindelöf, Malacia, Fred, Casemiro, Eriksen, Antony, Ronaldo, Elanga

Manchester United
Manchester United
0 - 1
Real Sociedad
Real Sociedad
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.