Ronaldo brengt EK in gevaar, Conte moet kampioen worden

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Ronaldo brengt EK in gevaar, Conte moet kampioen worden

'De druk is groot. Chelsea moet volgend jaar weer voor de titel strijden'
• Interim-manager Guus Hiddink staat momenteel tiende met Chelsea, maar de 69-jarige Nederlander vindt dat zijn opvolger Antonio Conte volgend jaar gewoon weer om de titel moet strijden met The Blues.

'Cristiano Ronaldo brengt zijn deelname aan het EK in gevaar als hij woensdag in de basis begint tegen Manchester City'
Nuno Campos, de dokter van de nationale selectie van Portugal, waarschuwt Cristiano Ronaldo. Volgens Campos moet de sterspeler van Real Madrid met zijn dijbeenblessure minstens tot 10 mei rust houden. De kans is echter groot dat de Portugees in de halvefinalwedstrijd tegen Manchester City gewoon in de basis begint. Als hij dat doet, zou hij zijn blessure wel eens ernstig kunnen verergeren, meent Campos, die zelfs denkt dat het EK 2016 in dat geval in gevaar zou kunnen komen. (Manchester Evening News)

• AS Monaco-jeugdspeler Farès Bahlouli zag de doelman van Mont-de-Marsan wat ver voor zijn doel staan en besloot zijn geluk te beproeven. Het bleek een uitstekende keuze, de 21-jarige middenvelder van het belfotenelftal schoot de bal van eigen helft tegen de touwen.

'Guardiola is een van de beste trainers ter wereld, kijk wat voor seizoen hij achter de rug heeft. Hij zal vast zijn redenen gehad hebben'
Huub Stevens neemt het op voor Pep Guardiola. De Bayern München-trainer kreeg in Duitsland een hoop kritiek na het passeren van Thomas Müller in het Champions League-duel met Atlético Madrid afgelopen woensdag, maar volgens Stevens verdient de Spanjaard meer krediet.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.