'Roma niet onder indruk: Mourinho start zoektocht naar vervanger Wijnaldum'

Reacties

Georginio Wijnaldum heeft vooralsnog geen potten kunnen breken tijdens zijn verblijf bij AS Roma. De middenvelder van het Nederlands elftal is gehuurd door de Italiaanse topclub, maar kampte lange tijd met een zware blessure. Ook na zijn rentree heeft de Rotterdammer geen indruk kunnen maken.

'Roma niet onder indruk: Mourinho start zoektocht naar vervanger Wijnaldum'

Volgens La Gazzetta dello Sport krijgt Wijnaldum nog twee maanden de tijd de beleidsmakers van Roma te overtuigen van zijn kwaliteiten. De gerenommeerde Italiaanse sportkrant schrijft dat de club echter geneigd is de koopoptie in het contract van de Oranje-international niet te lichten. Dat zou betekenen dat Wijnaldum komende zomer terug zal keren naar Paris Saint-Germain.

De blessureproblemen van Wijnaldum hebben zijn dienstverband in Rome in de weg gezeten. Daarnaast vindt de Italiaanse club dat de routinier een te gortig salaris opstrijkt voor zijn kwaliteiten, terwijl het ook niet staat te springen om een transfersom naar Parijs over te maken. Een definitief besluit is nog niet genomen, maar trainer José Mourinho zou intern zijn advies al hebben gegeven aan de clubleiding.

Als het aan de Portugees ligt, schakelt Roma door naar andere opties. Mourinho ziet liever dat het geld van Wijnaldum gestoken wordt in goedkopere alternatieven met een groter potentieel dan de 32-jarige Nederlander. Zo zou de club graag Davide Frattesi. De Italiaanse international maakt momenteel indruk bij Sassuola.

Tot dusverre droeg Wijnaldum slechts zeven keer het shirt van Roma. Een keer scoorde hij. Het lijkt erop dat het Italiaanse dienstverband er een wordt om snel te vergeten. Afgelopen week maakte Wijnaldum ook zijn rentree in Oranje, maar ook daar kon hij geen potten breken. 

Bekijk hier al onze video's
Meer Serie A
Meer over Serie A
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.