'Roma deze week om tafel met Karsdorp, volop interesse'

Reacties

AS Roma verwacht Rick Karsdorp deze week weer op de club. Het is nog onduidelijk of de Nederlandse rechtsback na zijn aanvaring met trainer José Mourinho volgende week meegaat op trainingskamp in Japan.

'Roma deze week om tafel met Karsdorp, volop interesse'
© Pro Shots

Mourinho hekelde een week geleden na het Serie A-duel met Sassuolo de houding van Karsdorp, zonder hem daadwerkelijk bij naam te noemen. 'De inzet van het team werd verraden vanwege de houding van een onprofessionele speler. Hij verraadde alle anderen. Een fout hoort bij het spel, maar ik had zestien spelers op het veld en vond er één niet leuk', zei de Portugese trainer.

Karsdorp ontbrak na die uithaal van Mourinho tijdens het competitieduel met Torino en is volgens Italiaanse media naar Nederland gevlucht, nadat hij bij zijn huis werd opgewacht door boze fans van Roma. Technisch directeur Tiago Pinto kondigde al aan naar een oplossing te zullen zoeken, de komende dagen zal de voormalig speler van Feyenoord in gesprek gaan met Mourinho en de club.

Op 22 november vertrekt de selectie van Roma naar Japan voor een trainingskamp, op dit moment is volgens Corriere dello Sport nog onduidelijk of Karsdorp mee zal gaan. De Romeinse krant stelt dat zijn verstandhouding met de club goed is, maar vraagt zich af of er nog sprake is van een werkbare situatie na de uithaal van Mourinho. En dus lijkt een vertrek in januari de meest logische oplossing.

Eerder verscheen al dat Karsdorp in beeld is bij Juventus, volgens Corriere dello Sport is er meer belangstelling voor de drievoudig international: in Italië van Bologna en AC Milan en in Frankrijk van Olympique Lyon en Olympique Marseille. Ook een terugkeer naar Nederland zou niet uitgesloten zijn. Voor Roma zou alleen een verkoop of huur met optie tot koop bespreekbaar zijn.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer AS Roma
Meer over AS Roma
Meer R. Karsdorp
Meer over R. Karsdorp
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.