Rodríguez niet meteen in de basis tegen Ajax, Boscagli linksback

Reacties

Ricardo Rodríguez begint zondagmiddag in de topper tegen Ajax niet meteen in de basis bij PSV. De van AC Milan gehuurde Zwitser zit op de bank.

Rodríguez niet meteen in de basis tegen Ajax, Boscagli linksback
© Pro Shots
Ajax
Ajax
1 - 0
PSV
PSV

En dus is Olivier Boscagli enigszins verrassend de linksback van PSV. De laatste duels stond Nick Viergever op die positie, maar hij vormt met Daniel Schwaab nu weer het centrum van de defensie. Timo Baumgartl begint daardoor op de bank. De Duitser ontbrak tegen FC Twente nog, omdat hij geschorst was na zijn rode kaart in het bekerduel met NAC Breda. Tegen de Tukkers speelde Jorrit Hendrix daarom als centrale verdediger.

In de topper tegen Ajax staat Hendrix weer op zijn vertrouwde positie op het middenveld naast Pablo Rosario. Daar neemt de linkspoot de plek in van de geschorste Ibrahim Afellay, die tegen Twente juist nog voor het eerst in de basis begon in een Eredivisie-duel. Denzel Dumfries draagt daardoor weer de aanvoerdersband bij PSV, dat deze week Steven Bergwijn en Gastón Pereiro zag vertrekken.

Opstelling PSV: Unnerstall; Dumfries, Schwaab, Viergever, Boscagli; Rosario, Hendrix; Bruma, Ihattaren, Gakpo; Lammers.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'De keuze voor Boscagli is geen keuze uit luxe bij PSV'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.