Roda neemt afscheid van Van Veldhoven: 'Verschil in visie'

Reacties

Zoals verwacht scheiden de wegen van Roda JC Kerkrade en Harm van Veldhoven. De Limburgers hebben vrijdag afscheid genomen van de algemeen en technisch directeur.

Roda neemt afscheid van Van Veldhoven: 'Verschil in visie'

Het vertrek van Veldhoven diende zich al enige tijd aan. De 55-jarige jarige tot Belg genaturaliseerde Nederlander meldde zich eerder deze zomer ziek wegens overspanningsklachten. Al snel werd duidelijk dat er meer speelde. De oud-trainer van Roda had moeite met de koers die de club zou gaan varen onder het bewind van de nieuwe Mexicaanse eigenaar Mauricio Garcia de la Vega en voelde zich als algemeen directeur en clubman totaal niet serieus genomen.

Nu is dus ook officieel een einde gekomen aan de samenwerking tussen Roda JC en Van Veldhoven, die in 2017 terugkeerde als technisch directeur nadat hij tussen 2008 en 2012 al vier jaar trainer was geweest van de club die inmiddels in de Keuken Kampioen Divisie uitkomt. 'Een verschil in visie met de nieuwe bestuursploeg doet onze wegen scheiden. Ik wil de club en alle mensen die betrokken zijn bij Roda JC het allerbeste toewensen', aldus Van Veldhoven.

'De komst van Mauricio Garcia De la Vega brengt nieuwe mogelijkheden en andere accenten met zich mee, ik hoop oprecht dat Roda JC hier optimaal de vruchten van kan plukken', vervolgt Van Veldhoven op de clubwebsite. 'Zelf houd ik aan deze club alleen maar goede herinneringen over. Vooral de vele steun die ik hier van achterban en supporters heb mogen ontvangen - zowel als coach, technisch directeur als algemeen directeur – draag ik diep in het hart.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.