Robben moet buigen voor magistrale Messi

Reacties

De goal van Arjen Robben tegen Benfica is niet verkozen tot de mooiste van het afgelopen Champions League-seizoen. De vrije trap van Lionel Messi in de halve finale tegen Liverpool kreeg de meeste stemmen.

Robben moet buigen voor magistrale Messi

Het is de 82ste minuut als Barcelona een vrije trap krijgt in de halve finale van de Champions League. Het staat 2-0 voor Messi en consorten en de Argentijn gaat zelf achter de bal staan. Messi moet zo'n 25 meter zien te overbruggen. Met Alisson Becker staat er bovendien een doelman van wereldniveau onder de Liverpool-lat. Het deert Messi niet. De Argentijn neemt een aanloop, haalt uit en krult de vrije trap op fenomenale wijze in de bovenhoek. Het Camp Nou ontploft. Het is 3-0 voor Barcelona, dat daarmee een grote stap lijkt te zetten naar de eindstrijd van het miljardenbal.

Hoewel Liverpool de 3-0 achterstand op Anfield goed weet te maken, blijkt het pareltje van Messi niet helemaal waardeloos. De goal is verkozen tot mooiste goal van het afgelopen Champions League-seizoen. Ook Robben, Cristiano Ronaldo en Ivan Rakitic maakten kans. Robben kreeg een nominatie voor zijn prachtige goal tegen Benfica nadat hij meerder verdedigers zijn hielen liet en de bal vervolgens schitterend achter doelman Odisseas Vlachodimos schoot.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.