RKC Waalwijk laat Spierings thuis wegens transferperikelen

Reacties

Stijn Spierings heeft waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd gespeeld voor RKC Waalwijk. De middenvelder gaat in afwachting van een transfer niet mee op trainingskamp.

RKC Waalwijk laat Spierings thuis wegens transferperikelen
© Pro Shots

RKC probeerde de laatste weken Spierings te overtuigen het seizoen af te maken in Waalwijk, waar hij met zijn goals een belangrijke speler is. 'Stijn heeft echter aangegeven nu graag een volgende stap in zijn carrière te willen maken', zegt directeur Frank van Mosselveld.

De middenvelder heeft mogelijkheden daadwerkelijk die stap te zetten, waarbij onder andere Levski Sofia wordt genoemd als bestemming. 'Er is concrete belangstelling van meerdere clubs en het leek ons dan ook onverstandig om Stijn mee te nemen ter voorbereiding op de cruciale wedstrijden die voor de deur staan', aldus Van Mosselveld.

Spierings (23) kwam een jaar geleden van Sparta Rotterdam naar RKC Waalwijk. Met zijn veertien goals en elf assists heeft hij zijn waarde getoond in de 41 duels voor de Brabanders. RKC legde onlangs wel met Tijjani Reijnders een middenvelder vast voor het resterende deel van het seizoen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer S. Spierings
Meer over S. Spierings
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.