RKC troeft Eredivisie-concurrentie af en haalt Reijnders op bij AZ

Reacties

AZ laat Tijjani Reijnders bij RKC Waalwijk vlieguren maken in de Eredivisie. De Alkmaarders hebben de talentvolle middenvelder tot het einde van het seizoen verhuurd aan de competitiegenoot.

RKC troeft Eredivisie-concurrentie af en haalt Reijnders op bij AZ
© Pro Shots

De 21-jarige Reijnders staat sinds de zomer van 2017 op de loonlijst bij AZ, dat de technicus destijds overnam van PEC Zwolle. Hij speelde tot dusver 84 wedstrijden voor Jong AZ en vijf duels in het eerste elftal. Dit seizoen mocht Reijnders bij drie Eredivisie-duels invallen van Arne Slot.

Bij RKC hoopt Reijnders meer aan spelen toe te komen op het hoogste niveau. Hij sluit per direct aan bij de selectie van Fred Grim en stapt maandag met zijn nieuwe teamgenoten in het vliegtuig richting de Portugese Algarve.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld is blij met de komst van Reijnders: 'Hij is een talentvolle jongen en moet ons meer keuze op het middenveld gaan bieden', zegt de bestuurder. 'Tijjani kon kiezen uit meerdere Eredivisie-clubs dus we zijn dan ook blij dat hij gekozen heeft om bij ons het seizoen af te maken.'

Tijjani Reijnders is de eerste nieuweling voor RKC Waalwijk in januari. Bekijk alle nieuwkomers in de Eredivisie in ons overzicht.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.