RKC maakt in overtal dezelfde fout, maar lacht 'dankzij fantastische wissels' toch

Reacties

Voor de derde keer op rij stond RKC Waalwijk tegen een ploeg die zichzelf met een rode kaart in problemen hielp. Tot genoegen van Ilias Bel Hassani profiteerden de Brabanders in Groningen wel met dank aan zijn prachtige assist (2-3).

RKC maakt in overtal dezelfde fout, maar lacht 'dankzij fantastische wissels' toch
© Pro Shots
FC Groningen
FC Groningen
2 - 3
RKC Waalwijk
RKC Waalwijk

'Het is geen chololade-been meer', zei Bel Hassani bij ESPN glunderend over de assist die de linkspoot gaf voor de winnende treffer van invaller Mika Biereth. 'De bal valt precies goed, hij neemt hem heel erg goed mee en hij maakt die zo belangrijke goal.'

Het liep zodoende toch nog goed af, terwijl RKC zich wederom leek te gaan verslikken in de veerkracht van een tiental. Bel Hassani zag dat de afspraken niet werden nagekomen en de noodzakelijk energie niet werd geleverd na de rode kaart voor FC Groningen-verdediger Radinio Balker.

Ook na de 1-2 van Biereth liet RKC na het karwei af te maken. 'Het is slecht dat ze nog 2-2 maken. We hebben vorige week tegen Sparta die fout gemaakt, erop getraind en erover gesproken. Nu valt die 2-2 weer. Gelukkig hebben we de 2-3 gemaakt met de krachten die we nog hadden. We hebben fantastische wissels. Als je ziet hoe Mika invalt, die gaat ons allemaal sterker maken.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer RKC Waalwijk
Meer over RKC Waalwijk
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.