Rinkelende telefoon tijdens persmoment: bondscoach leest journalisten de les

Reacties

Algerije won afgelopen nacht met 3-1 van Somalië in de WK-kwalificatie, maar het humeur van bondscoach Djamel Belmadi werd ruw verstoord na afloop op de persconferentie. De reden? Een rinkelende telefoon.

Rinkelende telefoon tijdens persmoment: bondscoach leest journalisten de les
© Pro Shots
Algerije
Algerije
3 - 1
Somalië
Somalië

Tijdens zijn perspraatje werd Belmadi onderbroken door een telefoon van een journalist. Geïrriteerd ging de bondscoach daarna verder met zijn praatje. 'Na vijfenhalf jaar is dat een behoorlijke mislukking. De telefoons...ik blijf het zeggen. Er komt een dag dat ik stop met praten, omdat het vermoeiend is. Als dat is wat je wilt, prima, maak je geen zorgen. Ik hoef hier niet te komen. Ik kan ook iemand anders sturen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Ook had de oefenmeester geen goed woord over voor het veld van het Nelson Mandela Stadium in Baraki. 'De bal rolt niet en daar word ik moe van. Ik praat hier al vijfenhalf jaar over. Mensen zullen zeggen dat ik te veeleisend ben, maar het enige wat ik vraag is een voetbalveld. Ik weet niet of het nog een voordeel is om thuis te spelen. We hebben een fatsoenlijk veld nodig.'

Algerije won de eerste wedstrijd in groep G van de WK-kwalificatie voor het WK2026 in Canada, Mexico en de Verenigde Staten. De Algerijnen zitten naast Somalië ook bij Mozambique, Guinee, Oeganda en Botswana in de poule.

WK Kwalificatie Afrika

Stand Groep G WK Kwalificatie Afrika 2026 Canada/Mexico/USA

Afrika

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Algerije
2
2
0
0
5-1
+4
6
2
Botswana
2
1
0
1
3-3
0
3
3
Guinee
2
1
0
1
2-2
0
3
4
Oeganda
2
1
0
1
2-2
0
3
5
Mozambique
2
1
0
1
3-4
-1
3
* Actueel tot en met 5 apr. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.