Rigo lijkt Rankovic boven Fraser te verkiezen

Reacties

Dante Rigo speelt komend seizoen zeer waarschijnlijk voor ADO Den Haag. De Belgische middenvelder van PSV, die in Eindhoven nog een doorlopend contract heeft tot medio 2022, mag opnieuw verhuurd worden. Als de clubs tot overeenstemming komen over de laatste details voegt Rigo zich snel bij de selectie in Den Haag.

Rigo lijkt Rankovic boven Fraser te verkiezen
© Pro Shots

De 21-jarige middenvelder maakt in dat geval een saillante keuze. Hij werd vorig seizoen op huurbasis bij Sparta gestald en werkte daar dus samen met Aleksandar Rankovic die assistent-trainer was bij de Kasteelclub. Sparta-trainer Henk Fraser liet onlangs in VI nog weten Rigo graag opnieuw te verwelkomen. Hij was zelfs bereid lang te wachten op zijn komst, aangezien PSV geen enkele haast leek te maken met het toestemming verlenen voor een nieuwe huurperiode.

Dat Sparta en ADO Den Haag om de gunst van Rigo strijden betekent in feite dat de PSV'er een keuze moet maken tussen de trainers Fraser en Rankovic. Na het plotselinge vertrek van clubicoon Lex Immers is het vooruitzicht op speeltijd in Den Haag wellicht groter voor Rigo. Bij Sparta slaagde hij er niet in een onomstreden basisspeler te worden. Hoewel hij in vergelijking met andere ADO-nieuwelingen als Boy Kemper, Amar Catic, Kees de Boer, Samy Bourard en Jonas Arweiler meer minuten op het hoogste niveau op de teller heeft staan, laat een Eredivisie-doorbraak van de Belg eigenlijk nog steeds op zich wachten.

De eerste aflevering van de Skiete Willy Podcast: alles over PSV
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.