Richarlison deelt bijzondere plannen voor zijn pensioen: 'Net als Ronaldinho'

Reacties
Richarlison deelt bijzondere plannen voor zijn pensioen: 'Net als Ronaldinho'
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Richarlison staat op het punt een WK te gaan spelen met Brazilië. De aanvaller is een van de sterren van de Goddelijke Kanaries die moet helpen de wereldtitel te veroveren. Toch kijkt de spits van Tottenham Hotspur al verder.

Brazilië
Brazilië
2 - 0
Servië
Servië

Wat hij gaat doen na zijn actieve spelerscarrière? Richarlison kon de vraag eenvoudig beantwoorden. In een interview met Brasil Football volgde een opzienbarend antwoord. 'Ik ga een eiland kopen.'

'Dan ga ik daar voor altijd blijven met een groep mooie vrouwen', vertelde de aanvaller grappend. Daarmee refereerde hij aan een foto van voorganger Ronaldinho. De voormalig winnaar van de Ballon d'Or stond ooit met een dozijn aan vrouwen op de foto. 'Ja, zoals op die foto.'

Op het WK is Richarlison met Brazilië ingedeeld in een groep met onder andere Servië. Dat is dan ook de eerste opponent in Qatar. Daarna volgen nog duels met Kameroen en Zwitserland.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Wereldkampioenschap

Stand Groepsfase Groep G Wereldkampioenschap 2022 Qatar

Wereld

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Brazilië
3
2
0
1
3-1
+2
6
2
Zwitserland
3
2
0
1
4-3
+1
6
3
Kameroen
3
1
1
1
4-4
0
4
4
Servië
3
0
1
2
5-8
-3
1
* Actueel tot en met 10 apr. 2023
Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.