Ribéry wil naar EK: 'Kan nog steeds wat extra's brengen'

Reacties

Franck Ribéry heeft een einde gemaakt aan alle geruchten over zijn mogelijke comeback in de Franse ploeg. De aanvaller van Bayern München wil nu snel met bondscoach Didier Deschamps om de tafel om een terugkeer te bespreken.

Ribéry wil naar EK: 'Kan nog steeds wat extra's brengen'

Ribéry kwam op 5 maart 2014 voor het laatst uit voor Frankrijk, toen hij inviel in de gewonnen oefeninterland tegen Nederland (2-0). De 81-voudig international (16 goals) nam na het WK van 2014 definitief afscheid van de nationale ploeg vanwege een slepende rugblessure.

Met alleen de fysieke ballast van het clubvoetbal verging het de inmiddels 33-jarige buitenspeler van Bayern München nauwelijks beter, want een kware knieblessure kostte hem daarna weer elf maanden. Maar inmiddels is hij weer fit. 'Ik weet dat ik nog steeds iets extra's kan brengen en dat is mooi. Ik wil graag een gesprek met Deschamps om te kijken wat haalbaar is', tekenden Duitse media uit zijn mond op.

Gastland Frankrijk is op het EK in een poule ingedeeld bij Roemenië, Albanië en Zwitserland. Het toernooi wordt van 10 juni tot en met 10 juli gehouden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.