Reservegoalie PSG verlaat ziekenhuis na drie maanden en denkt aan comeback

Reacties

Sergio Rigo, de doelman die eind mei in een ziekenhuis belandde na een ongeluk met een paard, is na bijna drie maanden ontslagen om thuis verder te revalideren. De goalie werd drie weken kunstmatig in coma gehouden, maar lijkt inmiddels te mogen denken aan een comeback. Rico staat nog onder contract bij Paris Saint-Germain.

Reservegoalie PSG verlaat ziekenhuis na drie maanden en denkt aan comeback
© Pro Shots

De spelers van PSG kregen na het behaalde kampioenschap van vorig seizoen enkele dagen vrijaf. De 29-jarige Rico gebruikte die dagen voor een bedevaart van zijn geboortestad Sevilla richting El Rocio. Tijdens die bedevaart vond het ongeluk plaats.

Begin juli mocht Rico de intensive care verlaten en ruim een maand later laat zijn vrouw weten dat de doelman het ziekenhuis heeft verlaten. Rico onderging nog een operatie aan een aneurysma, volgens Le Parisien was dat om de goalie een kans te geven om zijn keeperscarrière op het hoogste niveau te hervatten.

Rico heeft nog een contract bij PSG dat doorloopt tot medio 2024. Gianluigi Donnarumma is eerste doelman in Parijs en deze zomer werd Arnau Tenas overgenomen van Barcelona.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.