Opnieuw goed nieuws over herstel van PSG-doelman Sergio Rico

Reacties

Sergio Rico heeft woensdag de intensive care verlaten. De Spaanse doelman van Paris Saint-Germain zet daarmee de volgende stap in zijn herstel van een ernstig ongeluk.

Opnieuw goed nieuws over herstel van PSG-doelman Sergio Rico
© Pro Shots

Rico werd opgenomen in het ziekenhuis, nadat hij ernstige verwondingen had opgelopen toen hij tijdens een pelgrimtocht werd geraakt door een paard. De 29-jarige reservegoalie van PSG werd kunstmatig in coma gehouden en de zorgen om zijn gezondheid waren groot.

Onlangs bracht zijn partner Alba Silva al naar buiten dat Rico niet langer in coma werd gehouden en dat hij weer voorzichtig kon communiceren. Inmiddels herstelt de voormalig doelman van Sevilla dusdanig goed dat hij ook de intensive care heeft verlaten.

Rico moet voorlopig nog wel in het ziekenhuis in Sevilla blijven, maar zijn gezin kan nu wel 24 uur dag bij hem zijn. 'Het gaat goed met Sergio', zei zijn vrouw Alba Silva woensdag tegen Spaanse media voor de ingang van het ziekenhuis. 'We zijn heel blij.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Sergio Rico
Meer over Sergio Rico
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.