Goed nieuws uit Spanje: PSG-doelman ontwaakt uit coma

Reacties

Sergio Rico is ontwaakt uit zijn coma. Dat heeft Alba Silva, de partner van de doelman van Paris Saint-Germain, maandag bevestigd.

Goed nieuws uit Spanje: PSG-doelman ontwaakt uit coma
© Pro Shots

Rico lag wekenlang in coma na een zware valpartij van een paard. Dat bracht een schokgolf teweeg in met name Spanje en Frankrijk, waar (ex-)medespelers uitgebreid stilstonden bij het onfortuinlijke lot van de sluitpost. Inmiddels is duidelijk dat Rico is ontwaakt. Dat goede nieuws bracht Silva maandag naar buiten op Instagram.

'We zetten kleine stappen vooruit. Het gaat nog steeds beetje bij beetje, we moeten vooral veel geduld hebben. We blijven samen vechten om deze strijd te winnen', bleef Silva voorzichtig. De partner van Rico wilde verder niet in detail treden over de revalidatie. Het is niet bekend of de doelman nog op de intensive care ligt.

Rico, die bij PSG de tweede keus is achter Gianluigi Donnarumma, beschikt in de Franse hoofdstad nog over een eenjarig contract.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.