Zorgen om reservedoelman Paris Saint-Germain na ongeluk met paard

Reacties

Sergio Rico is opgenomen in het ziekenhuis. De doelman van Paris Saint-Germain zou in Spanje een ongeluk hebben gehad met een paard.

Zorgen om reservedoelman Paris Saint-Germain na ongeluk met paard
© Pro Shots

Na het kampioensfeest van PSG kreeg Rico vrijaf van de club. De 29-jarige Spanjaard reisde naar zijn geboortestad Sevilla voor de bedevaart richting El Rocio. Volgens meerdere media in Frankrijk en Spanje is het daar misgegaan. Wat er precies is gebeurd, is niet helemaal duidelijk, maar Rico zou na een incident met een paard per helikopter zijn afgevoerd naar een ziekenhuis in Sevilla. De situatie is naar verluidt serieus.

Rico komt uit Sevilla en maakte in 2019 de huurtransfer naar Fulham, om een jaar later naar PSG te verhuizen. De club uit Parijs verhuurde Rico vorig seizoen aan Real Mallorca. Dit seizoen is hij de stand-in van Gianluigi Donnarumma. Het contract van Rico bij PSG loopt na dit seizoen nog één jaar door, tot de zomer van 2024.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.