Rentree Vermeulen goed nieuws voor zoekend Excelsior

Reacties

Kevin Vermeulen staat voor zijn rentree bij Excelsior. De 24-jarige middenvelder maakte maandag in de wedstrijd van de Rotterdamse beloften tegen FC Dordrecht voor het eerst weer wedstrijdminuten in het roodzwart en scoorde meteen.

Rentree Vermeulen goed nieuws voor zoekend Excelsior

Vermeulen is volledig hersteld van de kuitbeenbreuk die hij in april opliep in het competitieduel met SC Cambuur (1-1). Dat bleek wel toen hij vanavond als invaller de eindstand op 2-0 bepaalde tegen Jong FC Dordrecht.

De rentree van Vermeulen is goed nieuws voor coach Fons Groenendijk, die niet al te breed zit in zijn spelers. Luigi Bruins (hielblessure) is nog zeker enige weken uit de running. Om die reden zijn de Kralingers nog altijd op zoek naar versterking voor het middenveld.

Ook in de defensie zou de oefenmeester er nog graag een extra kracht bij hebben. Excelsior, dat woensdag het seizoen opent met een uitwedstrijd tegen NEC, mikt daarbij op spelers die afvallen bij de topclubs. 'Het is niet zo dat we al met spelers in gesprek zijn', zegt algemeen directeur Ferry de Haan tegen Voetbal International. 'Maar mocht er zich een buitenkansje voordoen, dan zullen we toeslaan.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.