Rentree Vermeer en Vilhena goed nieuws voor Feyenoord en Oranje

Reacties

Kenneth Vermeer en Tonny Vilhena hebben dinsdag hun rentree gemaakt op het trainingsveld bij Feyenoord. De twee sterkhouders ontbraken afgelopen zondag nog op bezoek bij Vitesse (1-1).

Rentree Vermeer en Vilhena goed nieuws voor Feyenoord en Oranje

Zonder Vermeer en Vilhena, die dit seizoen voor het eerst een Eredivisie-duel van de Rotterdammers moest missen, liet Feyenoord voor de vijfde keer op rij punten liggen in een uitwedstrijd. Komende zaterdag kan trainer Giovanni van Bronckhorst dus waarschijnlijk weer een beroep op het tweetal in het thuisduel met Willem II.

Het is de laatste wedstrijd van Feyenoord voordat de interlandperiode aanbreekt. Vrijdag maakt bondscoach Ronald Koeman zijn definitieve selectie voor de eerste EK-kwalificatieduels van Oranje bekend. Vermeer en Vilhena zaten in de voorselectie en hun rentree lijkt wat dat betreft ook goed nieuws voor het Nederlands elftal.

Vilhena was vorig jaar een vast gezicht in het keurkorps van Koeman, maar voor de laatste keer dat Vermeer werd opgeroepen moeten we terug naar de zomer van 2016. Met zijn uitstekende optreden in de topper tegen PSV speelde de 33-jarige doelman zich weer in de kijker. Tot dusverre speelde Vermeer vijf interlands.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Vermeer stond onlangs in ons schaduwelftal voor Oranje.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.