Rentree Frenkie de Jong kan oplossing zijn voor hoofdpijndossier Xavi

Reacties

De personele problemen stapelen zich op bij Barcelona. Met name wat centrale verdedigers betreft heeft Xavi weinig keuze meer.

Rentree Frenkie de Jong kan oplossing zijn voor hoofdpijndossier Xavi
Barcelona
Barcelona
1 - 0
Celta de Vigo
Celta de Vigo

El Clásico is over tien dagen, maar de confrontatie tussen de twee Spaanse grootmachten werpt al zijn schaduw vooruit. De invulling van het centrum van de defensie is een van de hoofdpijndossiers voor Barcelona. Andreas Christensen, Jules Koundé en Ronald Araújo zijn door blessures niet inzetbaar.

Naast Eric Garcia heeft Xavi alleen nog Gerard Piqué tot zijn beschikking als centrale verdediger. De 35-jarige oud-international is flink gezakt in de pikorde, maar kan voor de belangrijke duels met Internazionale en Real Madrid een optie zijn. Zondag tegen Celta de Vigo kan hij weer wat speelminuten krijgen.

Mogelijk kiest Xavi voor een alternatief. Frenkie de Jong, die mogelijk zondag zijn rentree kan maken na zijn blessureleed, zou in dat geval een linie zakken. De Oranje-international heeft in de voorbereiding die rol vervuld tegen Inter Miami, Juventus én Real Madrid. Woensdag liet hij zich weer zien op het trainingsveld bij Barcelona.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Barcelona
Barcelona
3 - 3
Internazionale
Internazionale
Real Madrid
Real Madrid
3 - 1
Barcelona
Barcelona
Bekijk hier al onze video's
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer F. de Jong
Meer over F. de Jong
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.