Reijnders verlengt bij AZ en wil meer

Reacties

Het contract van Tijjani Reijnders bij AZ is opengebroken. De 22-jarige middenvelder is met een nieuwe verbintenis tot medio 2025 beloond voor zijn ontwikkeling.

Reijnders verlengt bij AZ en wil meer
© Pro Shots

Reijnders werd dit seizoen steeds waardevoller voor AZ. In december maakte hij zijn basisdebuut in de uitwedstrijd tegen FC Twente en inmiddels staat de teller al op twintig optredens in het huidige Eredivisie-seizoen. 'Ik ben heel blij dat ik mijn contract met twee jaar mag verlengen', laat Reijnders weten via de AZ-kanalen. 'Ik voel veel vertrouwen van de club richting volgend seizoen, waarin ik mik op een basisplaats.'

Voor Reijnders is de beloning dus nog maar het begin van wat zijn grote doorbraak moet worden. De jonge middenvelder kan mogelijk profiteren van het vertrek van een van de Alkmaarse smaakmakers komende zomer. AZ nam Reijnders in 2017 over van PEC Zwolle en verhuurde hem in de tweede helft van vorig seizoen aan RKC Waalwijk zodat hij extra ervaring op kon doen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.