Reijnders blinkt uit tijdens cruciale CL-zege: 'Gelukkig blijven we in Europa'

Reacties

Tijjani Reijnders is niet meer weg te denken uit de basis van AC Milan. De Nederlander won woensdag in de Champions League met zijn club van Newcastle United en gaat daardoor na de winterstop door in de Europa League. Na afloop kreeg Reijnders bovendien de Man of the Match-trofee.

Reijnders blinkt uit tijdens cruciale CL-zege: 'Gelukkig blijven we in Europa'
© Pro Shots
Newcastle United
Newcastle United
1 - 2
AC Milan
AC Milan

Bij een overwinning van Borussia Dortmund op PSG hadden de Italianen zelfs nog kunnen overwinteren op het hoogste niveau, maar die wedstrijd eindigde in een gelijkspel. 'Je hoopte op een ander resultaat in Dortmund, maar gelukkig blijven we in Europa en dat was vandaag het belangrijkste', vertelt hij aan het clubkanaal.

'We houden van onze fans, hoe ze ons steunen. We hebben ze ook echt elke wedstrijd nodig. Met de supporters erbij voelt het soms alsof we een extra man op het veld hebben', is de middenvelder lovend over de meegereisde fans in Newcastle. 

AC Milan zat met PSG, Borussia Dortmund en Newcastle United in de poule des doods en dus is een derde plaats volgens Reijnders geen schande. 'Het was een hele sterke groep, maar we hadden het in andere wedstrijden beter moeten doen. Dat gebeurde niet, maar uiteindelijk overleven we in Europa en dat is goed.' 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

UEFA Champions League

Stand Groep F UEFA Champions League 2023/2024

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Borussia Dortmund
6
3
2
1
7-4
+3
11
2
PSG
6
2
2
2
9-8
+1
8
3
AC Milan
6
2
2
2
5-8
-3
8
4
Newcastle United
6
1
2
3
6-7
-1
5
* Actueel tot en met 8 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer AC Milan
Meer over AC Milan
Meer T. Reijnders
Meer over T. Reijnders
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.